Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Yvonne Wilders nieuwe bestuurder Cordaan

Yvonne Wilders wordt de nieuwe bestuurder van Cordaan. Samen met Eelco Damen en Ronald Schmidt zal Wilders vanaf 1 oktober de zorgorganisatie leiden.
wildersyvonne400.jpg

Wilders werkte negen jaar als bestuurder in het Spaarne Gasthuis en haar rechtsvoorgangers. Naast diverse bestuursfuncties, onder meer in het bestuur van de NVZ en de NVZD, bekleedt ze toezichthoudende functies in de zorg en bij een woningbouwcorporatie. Zij werkte 21 jaar als accountant bij KPMG.
Yvonne Wilders vervult de vacature die ontstaat wegens het vertrek van Henk Kouwenhoven, die aan een nieuwe uitdaging begint bij Sherpa in Baarn.

Cordaan is actief op het gebied van thuiszorg, ouderenzorg en zorg aan mensen met verstandelijke of psychische beperkingen. Jaarlijks ontvangen zo’n 20.000 mensen zorg of begeleiding van de 5.600 medewerkers en 2.500 vrijwilligers van Cordaan, in Amsterdam en omgeving.

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.