Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ziekenhuis Sneek kan patiëntenstroom niet aan

Redactie Zorgvisie
Het Antonius ziekenhuis in Sneek gaat extra personeel aannemen om de patiëntentoestroom van de IJsselmeerziekenhuizen goed op te vangen. "Het ziekenhuis heeft nog nooit zo vol gelegen'', zei directeur Wout van der Kam gisteren.

Het Sneker ziekenhuis moet deze stap nemen omdat de overname van de ziekenhuizen in Lelystad en Emmeloord voor twee weken is uitgesteld.

Twee weken langer

De operatiekamers van de IJsselmeerziekenhuizen zijn al vijf weken gesloten. Nu dit nog twee weken langer gaat duren is in Sneek bij de spoedeisende hulp en op de afdeling verloskunde extra personeel gewenst. De directie van het Antonius ziekenhuis heeft tijdens een crisisberaad besloten om meer artsen, verloskundigen en gespecialiseerd personeel aan te nemen.

Stijgende populariteit

“Al maanden hebben wij duizenden extra patiënten uit de polder. We zien dat het ziekenhuis in populariteit stijgt. De mensen leren ons ziekenhuis goed kennen en blijven daarom in de toekomst ook komen”, aldus Van der Kam. (ANP)

Lees ook:

Uitstel voor overname IJsselmeerziekenhuizen

IJsselmeer-bestuurder strijdt met medische staf

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.