Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Zilveren Kruis wint: pilot wijkverpleging gaat door

Carina van Aartsen is redacteur cure bij Zorgvisie. Als aandachtsgebied heeft zij de thema´s: kwaliteit en veiligheid, zorgverzekeraars en financiën.
Zorgverzekeraar Zilveren Kruis mag zijn pilot zorginkoop wijkverpleging in Utrecht doorzetten. Dat heeft de rechter vandaag bepaald in haar uitspraak.
Zilveren Kruis wint: pilot wijkverpleging gaat door
Foto: iStock
Premium

De rechtszaak was aangespannen door

Premium

Wilt u dit artikel lezen?

Neem een (proef)abonnement op Zorgvisie. Na een maand stopt het gratis proefabonnement automatisch.


  Al abonnee? Log dan in

  1 REACTIE

  1. Dat voorspelt niet veel goeds. Als de rechter nu ook al tornt aan de vrije keuze waar blijven we dan?Alle zorgverzekereraars hebben miljoenen reserves ,geld genoeg voor sluwe slimme dure juristen en reclames. Dat gaat elke zorgverlener verliezer.
   In de dagelijkse praktijk zie je nu gewoon budget tekort dus geen hulp of maar gratis doen. en op dat laatste vertrouwen de ZV: hulpverleners zijn softies die doen hun werk wel onbetaald of onderbetaald.Maar op de lange termijn: if you peanuts you get monkeys to to the job. Dat is de kwaliteit van de zorgverzekeraars.
   Volgend jaar gaan er miljoenen naar de langdurige zorg, dus de oude eerstelijn. Geloof je hetzelf? dat wordt verder zakken vullen voor de ZV dank u wel mw Schippers 1ste en 2 de kamer NZA en alle ZV.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.