Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zonnehuisgroep Amstelland krijgt nieuwe toezichthouders

Carina van Aartsen is redacteur cure bij Zorgvisie. Als aandachtsgebied heeft zij de thema´s: kwaliteit en veiligheid, zorgverzekeraars en financiën.
Gerard Gerding en Erik Heijdelberg zijn per 1 januari 2013 benoemd als leden van de raad van toezicht van Zonnehuisgroep Amstelland.
Zonnehuisgroep Amstelland krijgt nieuwe toezichthouders
Foto: Foto: Zonnehuizen

Gerard Gerding is in het dagelijks leven bestuursvoorzitter van de Gemiva-SVG Groep te Gouda. Erik Heijdelberg is lid van de taad van bestuur van De Forensische Zorgspecialisten (voorheen Van der Hoeven Stichting) te Utrecht.

Vertrek toezichthouders

Gerard Gerding en Erik Heijdelberg volgen in de raad van toezicht respectievelijk Hans Kedzierski en Petra Koomen op die vanwege het verstrijken van hun termijn de raad van toezicht verlaten.

Care

Zonnehuisgroep Amstelland biedt alle vormen van ouderenzorg, van thuiszorg tot intensieve verpleeghuiszorg in Amstelveen, Amsterdam-Zuid, De Ronde Venen en Ouder Amstel. De organisatie heeft ruim 1400 personeelsleden en 1600 cliënten.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.