Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties8

Zorgakkoord is openbaar

Het langverwachte zorgakkoord is vandaag gepresenteerd door staatssecretaris Martin van Rijn en minister Edith Schippers (VWS). Niet 25 procent maar 60 procent van het budget voor de lichte huishoudelijke zorg blijft overeind. Bovendien is er een jaar uitstel voor de bezuinigingen op de dagbesteding. Het invoeren van het 'scheiden van wonen en zorg' is ook afgezwakt.
Zorgakkoord is openbaar
Premium

In totaal schuiven de bewindslieden

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  8 REACTIES

  1. Beste ZorgPartij . De ZORG moet gewoon …. GOED zijn . Iemand die gezond is hoeft toch ook niet GEZONDER ? ? . De meeste ZORG is vaak goed, ondanks het (soms ook goedbedoelde) veelal zorgelijke boekhoudmanagementbeleid , maar door individuen met ZORG-empathie , vooral de …..ontelbare VRIJWILLIGERS en …..MANTELZORGERS die in aantal gelukkig WEL boven de balkenendenorm zijn . Ik wil U helpen . Hoe maak ik contact ? ?

  2. Lees alle reacties
  3. De zorg kan inderdaad beter! Maar wat doen we eraan? Voorlopig blijven wij Nederlanders alles ‘slikken’ wat Den Haag beslist en daar moet nu eens wat aan gebeuren! ZorgPartij wil opkomen voor de zorg, zij staat helaas nog in de kinderschoenen omdat zij mensen zoekt die willen helpen met het opzetten hiervan!

  4. Iets redelijk snel voor elkaar krijgen vergt afstemming/onderhandelen/compromissen sluiten/geven en nemen, maar over de zorg worden zoveel uitspraken gedaan — richting de burger — die later weer teruggedraaid worden (gelukkig maar) dat diezelfde burger de overtuiging krijgt DAT MEN MAAR WAT ZIT AAN TE MODDEREN.
   Ik zal de reden geven waarom. Als een NOODZAKELIJK voorstel mogelijk stemmen gaat kosten wordt het afgezwakt of gaat niet door.
   LET OP: de zorg wordt niet gestuurd door wat de patient of hulpbehoevende of gehandicapte nodig heeft, maar wat politiek het beste uitkomt.
   Het is maar waar je attentie op legt als minister en staatssecretaris van ZORG VOOR DE HULPBEHOEVENDE MEDEMENS.
   Wat zijn we nog ver van huis.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.