Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zorgverzekeraar betaalt eerste date

Mark van Dorresteijn
Zorgverzekeraar VGZ heeft een nieuwe verzekering Fit & Vrij gericht op singles. Daarmee kunnen verzekerden een week lang gratis een datingsite proberen en kans maken op gratis avondjes uit. Het initiatief moet geluk bevorderen.
Zorgverzekeraar betaalt eerste date

De Erasmus Universiteit en zorgverzekeraar VGZ zijn vorig jaar een langlopend onderzoek naar geluk gestart. Uit de eerste resultaten komt naar voren dat stellen met een relatie gelukkiger zijn dan singles. “Seks, liefde en intimiteit staan in de top-3 van activiteiten waarbij het geluksgevoel het hoogst is”, aldus Wido Oerlemans, onderzoeker van de Erasmus Universiteit.

Ludieke actie

Dat bevestigt ook Dennis Verschuren, woordvoerder VGZ. “Andere onderzoeken tonen aan dat geluk ook de gezondheid bevordert. Met dat in het achterhoofd zijn we gaan kijken wat de mogelijkheden waren. Zodoende kwamen we op een ludieke actie om een week lang gratis lidmaatschap voor datingsite Lexa aan te bieden aan singles. Onder de aanmeldingen verloten we honderd avondjes uit in de vorm van een diner.” (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Lees ook:

UVIT vergoedt cursus mantelzorgers dementiepatiënt

Achmea vergoedt test voor borstkanker

Zorgvisie nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws met de gratis Zorgvisie e-mailnieuwsbrief.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.