Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zuidwester gebruikt leerportaal The Competence Group

Annelies Vermeulen
Stichting Zuidwester gaat, als eerste organisatie in de verstandelijkgehandicaptenzorg, het digitale leerportaal van The Competence Group in gebruik nemen.
Zuidwester gebruikt leerportaal The Competence Group

Zuidwester gaat met de digitale leeromgeving als eerste stap de klassikale onderwijsactiviteiten van medewerkers registreren en regisseren. Daarnaast wordt een deel van het klassikale theorie onderwijs omgezet naar e-learningcontent. Het gaat bij Zuidwester veelal om vaardigheidsonderwijs, waarbij direct contact tussen docent en deelnemers noodzakelijk is om vaardigheden te kunnen trainen. Het worden dan ook b-learning-trajecten; een combinatie van e-learning en klassikaal onderwijs.

Relevant onderwijs

“Binnen drie jaar zullen alle 2000 Zuidwester-medewerkers via de leeromgeving van The Competence Group gebruik kunnen maken van relevant onderwijs”, zegt Sylvia Verwijs, hoofd Opleidingscentrum. “Deze kennis wordt rol- en functieafhankelijk aangeboden.” (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Huisartsen introduceren e-learning ADEPD

Leerstation Zorg en Permanente-educatie.nl koppelen e-learningportaal

E-learning voor verpleegkundigen Diakonessenhuis

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.