Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zuwe start met mantelzorg community Caren

Annelies Vermeulen
Zuwe is gestart met Caren, een gratis website voor cliënten en mantelzorgers. Caren ondersteunt mantelzorgers en cliënten met hun dagelijkse zorg door ze communicatiemiddelen en informatie te bieden.
Zuwe start met mantelzorg community Caren

Met Caren is het mogelijk snel en eenvoudig mantelzorgers uit te nodigen, taken te verdelen en te overleggen. Zuwe wil met Caren de formele- en informele zorg beter op elkaar afstemmen. Ook mensen die nog geen thuiszorg ontvangen, kunnen Caren nu al gratis gebruiken.

Mantelzorgportaal

Cliënten en familie kunnen zich aanmelden op www.carenzorgt.nl en zich koppelen aan Zuwe. Zuwe is de eerste zorgaanbieder die met Caren start. Caren is ontwikkeld door Nedap healthcare. In de loop van het jaar zullen meer dan 150 andere zorgaanbieders door heel Nederland Zuwe hierin volgen. Het mantelzorgportaal is een initiatief om familie en kennissen bij de zorg van een cliënt te betrekken. Door het dreigende tekort aan zorgverleners en krimpende budgetten voor de zorg zullen mantelzorgers in de toekomst een grotere rol krijgen. Ook overheid en zorgaanbieders staan voor de vraag hoe ze familiebeleid kunnen integreren. Het mantelzorgportaal Caren faciliteert hier in. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Nedap Healthcare wordt Ons

Nedap healthcare lanceert ECD op iPad

zuwe

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.