Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Ziekenhuis Gelderse Vallei krijgt de Veiligheidsprijs

Het Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede heeft de Veiligheidsprijs 2007 gewonnen met het kwaliteitssysteem op de afdeling intensive care. Het ziekenhuis meldt dat met het kwaliteitssysteem aantal overlijdens met 17 procent is gedaald.

Het ziekenhuis heeft een Surviving Sepsis Campagne, dat patiënten met bloedvergiftiging snel kan behandelen. In combinatie met het spoedteam IC en de nieuwe polikliniek Nazorg IC krijgt heeft veiligheid in het ziekenhuis een flinke impuls gekregen.

De prijs werd uitgereikt door Marian Kaljouw, voorzitter van V&VN, en Roel Steenbergen, voorzitter Raad van Bestuur van het Diakonessenhuis in Utrecht. Arthur van Zanten, medisch hoofd van de afdeling IC van Ziekenhuis Gelderse Vallei, nam de prijs in ontvangst. (Ziekenhuis Gelderse Vallei / V&VN)

Lees ook:

- Winnaars Els Borst-prijs bekend
- Drie instellingen winnen marketingprijs
- Intermobiel.com wint Niek de Jongprijs

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.