Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Zorgbestuurder Frits Brink vertrekt bij Philadelphia

Bestuurvoorzitter Frits Brink is opgestapt bij Philadelphia Zorg en bij parapluonderneming Espria. Brink was ook bestuursvoorzitter bij Kruiswerk West Veluwe. Reden voor zijn vertrek is de financiële malaise bij Philadelphia.

Volgens vakbondsbestuurder van NU’91, André Achterberg, waren de ondernemingsraad en de commissarissen van Philadelphia ontevreden over het functioneren van Brink. “Brink communiceerde niet goed met de OR. Brink zou daarbij ook geen antwoord hebben op de grote verliezen die Philadelphia lijdt.” Brink's werkzaamheden worden overgenomen door de voorzitter van de raad van bestuur van Espria, Bram Troost. (Zorgvisie - Jolande den Hollander)

Lees ook:

Geen toestemming voor fusie Espria

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    foxy

    en nu ook nog vertrekken uit het bestuur van het PGGM, hoe eerder hoe liever (samen met Ludo Jansen)

Of registreer u om te kunnen reageren.