Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Dijkshoorn treedt af als voorzitter Eureko

Maarten Dijkshoorn is met ingang van 1 januari 2009 teruggetreden als bestuursvoorzitter van Eureko, het moederbedrijf van onder andere Zilveren Kruis, Interpolis en Achmea. Dijkshoorn stapt op om persoonlijke redenen.
Dijkshoorn treedt af als voorzitter Eureko

Dijkshoorn was sinds 2003 bestuurslid en vanaf 2005 bestuursvoorzitter van Eureko. Daarvoor was hij vice-voorzitter van de raad van bestuur bij zorgverzekeraar Achmea. Zijn functie wordt tijdelijk waargenomen door de vicevoorzitters Willem van Duin en Gerard van Olphen. (Zorgvisie - Jolande den Hollander)

Lees ook:

wie is wie in de zorg
Achmea wil eigen ziekenhuizen
Elsinga wordt adviseur bij BMC

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.