Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Verkoop Slotervaartziekenhuis kan doorgaan

De verkoop van het Amsterdamse Slotervaartziekenhuis aan zorgondernemer Loek Winter kan doorgaan. Het beslag op de aandelen van het ziekenhuis is vandaag door de voorzieningenrechter in Haarlem opgeheven.
Verkoop Slotervaartziekenhuis kan doorgaan
Foto: ANP

De familie Erbudak had beslag laten leggen op de ziekenhuisaandelen om zekerheid te krijgen voor vergoeding van schade die zij zegt te lijden bij het doorgaan van de verkoop van het ziekenhuis aan de MC Groep van Winter. Winter had met Delta Onroerend Goed, van de Beverwijkse familie Schram, overeenstemming bereikt voor de overname van het ziekenhuis.

Ongewis

Volgens de rechter is de schade voor voormalig bestuursvoorzitter Aysel Erbudak en haar kinderen echter 'te ongewis om de beslagen te rechtvaardigen'.

ANP

Of registreer u om te kunnen reageren.