Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

LHV: Onjuist bericht over EPD

Het bericht waarin staat dat de Landelijke Huisartsenvereniging (LHV), apothekersorganisatie KNMP en de Vereniging Huisartsenposten Nederland (VHN) alsnog voorstander zouden zijn van de invoering van het EPD is niet juist. Dat schrijft de LHV.
LHV: Onjuist bericht over EPD

De koepels willen graag dat een organisatie het LSP uit de boedel van het EPD overneemt en dat de betrouwbare infrastructuur niet verloren gaat. "Niets meer en niets minder", schrijft de LHV op haar website. "Het gaat dus puur om behoud van een technische infrastructuur en niet om het nieuw leven inblazen van het EPD." (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

Lees ook:

'EPD kan doorstart maken'
NPCF wil medezeggenschap bij doorstart EPD
CDA: Ook regionale EPD's zijn illegaal

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Annelies Vermeulen

Of registreer u om te kunnen reageren.