Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Inschrijving Zorgmanager van het Jaar van start

De inschrijving voor de Zorgmanager van het Jaar staat weer open. Kandidaten kunnen worden voorgedragen tot 31 december 2013. De prijs wordt ieder jaar uitgereikt aan een eindverantwoordelijke manager in de zorg die een bijzonderde prestatie heeft geleverd.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

De prijs voor de Zorgmanager van het Jaar is al meer dan 15 jaar een begrip in de sector. Met de uitreiking van de prijs worden de managementprestaties van bestuurders in de gezondheidszorg in de schijnwerpers gezet. Hiermee laat de sector zien dat een gezonde bedrijfsvoering en zorginhoudelijke prioriteiten samengaan.

Olof Suttorp

In 2013 is de prijs gewonnen door bestuursvoorzitter Olof Suttorp van het Amphia Ziekenhuis in Breda voor de manier waarop hij het voormalige fusieziekenhuis heeft gevormd tot een nieuwe organisatie. Het jaar daarvoor is de prijs gewonnen door bestuursvoorzitter Rob Dillmann van het Zaans Medisch Centrum en het

0
24

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.