Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Accountants: te veel onzekerheden bij ziekenhuizen

Beleid, management en politiek zijn de aandachtsgebieden van Eric Bassant. Voor Zorgvisie becommentarieert hij trends en thema's.
Accountants verwachten dat controle van de jaarrekening van ziekenhuizen over 2013 lastiger zal zijn dan het jaar daarvoor. De kans op goedkeurende verklaringen is kleiner. De publicatie van de jaarrekeningen dreigt opnieuw vertraging op te lopen.
Accountants: te veel onzekerheden bij ziekenhuizen
Foto: Roos Koole
Premium

Een belangrijke reden is de

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  2 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. En over 2012 waren er al heel veel onzekerheden!
   Langzamerhand groeit de onzekerheid naar een climax. Uiteindelijk zullen velen naar anderen aanwijzen wanneer de schuldvraag aan de orde komt.
   De politieke partijen, het ministerie van VWS, de NVZ en de accountants zijn er vaak op gewezen dat het financieringsstelsel op den duur niet uitvoerbaar zou blijken en stuk kon lopen. Het was echter ‘not done’ om kritisch te zijn tegen de vernieuwingen want dat leek zo negatief.
   De VVD kon er niets aan doen omdat zijn eigen minister het DBC-systeem had laten invoeren………
   En de SP zag er geen heil in want zij dachten in hun kritiek alleen te staan en er was dus geen politieke eer mee te behalen.
   Laten we maar wachten op de ‘big bang’?

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.