Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

ActiZ voorspelt blamage zorgstaking Abvakabo

De nationale stakingsdag die vakbond Abakabo FNV morgen organiseert voor verpleeg- en verzorgingshuizen zal weinig zorgmedewerkers op de been brengen. Dat voorspelt werkgeversorganisatie ActiZ op basis van een rondgang langs haar leden.
Premium

‘Wij verwachten morgen minder dan

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  3 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Het is wishful thinking van Actiz en het gooit koren op de molen van die asociale vakbond. Mw Naber zou boven de partijen moeten staan, dat zou sterker zijn. Bovendien hebben de bonden het recht op werkonderbreking en staking en Actiz gedraagt zich als een aangeschoten stukje managementwild. Ze is net mevrouw Marijnissen, maar dan aan de ander kant. Mw Marijnissen roept wat Heerts voorkauwt en mevrouw Naber roept wat mijn naamgenoot voorleest.

  3. Geeft maar weer eens aan hoe het contact van Actiz met hun achterban is. Ik was zelf bij de vorige actiedag aanwezig en zag daar tientallen zorgmedwerkers op die locatie actievoeren. Op facebook zag ik in januari al tientallen foto’s van tientallen verschillende zorglocaties voorbij komen. Ik denk dat Actiz morgen haar worden moet inslikken. We zullen zien wie er morgen gelijk heeft. Bellen jullie Actiz morgen nog even voor commentaar?

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.