Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Alert verliest kort geding van TweeSteden en JBZ

Mark van Dorresteijn
Epd-leverancier Alert heeft twee rechtszaken verloren tegen het TweeSteden Ziekenhuis en het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ). Alert verzocht inzage in diverse documenten van de ziekenhuizen. De rechter wees het verzoek af.
Alert verliest kort geding van TweeSteden en JBZ
Foto: ANP - Lex van Lieshout
Premium

In het eerste kort geding

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  2 REACTIES

  1. Jammer dat Alert het niet heeft gered. DBC/DOT heeft het pakket in NL de das omgedaan. Een grote jongen in NL heeft dit wel goed op orde. Op het gebied van patiëntenzorg is dat pakket wat minder geschikt maar een ziekenhuis kan nu eenmaal niet zonder geld.
   Jammer dat het NL vergoedingenstelsel/financiering zo enorm complex is, er zijn nl. ZIS-en die veel beter zijn voor de patiëntenzorg.

  2. Lees alle reacties
  3. Misschien een idee om de namen van de adviesbureau’s bekend te maken die de betreffende ziekenhuizen geadviseerd hebben bij de selectie van deze leverancier? Er zijn namelijk ook hele goede adviesbureau’s (ik ken er tenminste één…) die zich vanaf het begin uiterst kritisch hebben opgesteld tegen Alert en dat altijd zijn blijven doen.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.