Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Brigitta Weimar aangesteld als directeur verpleeghuizen Alrijne

Redacteur Zorgvisie, Skipr en Qruxx.
Brigitta Weimar is benoemd tot directeur van verpleeghuizen Leythenrode en Oudshoorn. Zij vervangt hiermee de functie van de twee locatie managers.
directeur verpleeghuizen Leythenrode en Oudshoorn
Foto: Verpleeghuis Leythenrode

Brigitta Weimar studeerde Gezondheidswetenschappen en startte haar loopbaan als verpleegkundige. Later werkte zij als leidinggevende, onder meer bij de zorginstellingen Topaz Leiden en Aafje in Rotterdam. De afgelopen vijf jaar was Weimar locatiemanager van verpleeghuis Oudhoorn van Alrijne Groep. Zij heeft ruim twintig jaar ervaring in de ouderenzorg.

Verpleeghuizen

De raad van bestuur geeft aan het volste vertrouwen in het functioneren van de nieuwe directeur te hebben. ‘De afgelopen vijf jaar heeft Weimar haar vakkundigheid binnen Alrijne Zorggroep volop bewezen tijdens de periode van de beoogde overdracht van de verpleeghuizen en na het vertrek van de locatiemanager uit Leytenrode’, licht Alrijne woensdagochtend toe.

Weimar gaat als directeur aan de slag met het doorontwikkelen van kleinschalig wonen in Oudshoorn. Voor Leythenrode richt zij zich voornamelijk op de nieuwbouw en het nieuw te ontwikkelen zorgconcept. De nieuwe directeur vervangt de functie van de twee locatiemanagers en is volledig verantwoordelijk voor de twee verpleeghuizen. De herstelgerichte zorg (NRU/ARU/de Brug) valt per 1 april onder Alrijne Ziekenhuis.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.