Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Amsta in de clinch met staatssecretaris Van Rijn

De Amsterdamse zorgorganisatie Amsta betreurt een brief van staatssecretaris Martin van Rijn van VWS. In de brief van 7 maart schrijft Van Rijn aan de Tweede Kamer dat Amsta een onjuiste voorstelling van zaken geeft over tariefkortingen door zorgkantoren. Vandaag reageert Amsta hierop met de stelling dat het Van Rijn is die fout zit.
Amsta in de clinch met staatssecretaris Van Rijn
Foto: Jacques Zorgman
Premium

Bestuurder Relinde Weil van Amsta

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  3 REACTIES

  1. Gelukkig gaan zorgverleners steeds meer de nog ongelijke strijd aan met de kongsi van de politiek bijgestuurde woekerpolisverzekeraarsgieren en de pennywijze overheid. Misschien begint toch de victorie bij AYSAL ERBUDAK ,ook te onaangenaam voor de ”gevestigde orde van the-old-boys ”.

  2. Lees alle reacties
  3. Heeft Weil ook rekening gehouden met hoge ontvangen gelden van VWS voor gekwalificeerd en voorgeschreven aantallen verzorgsters, terwijl hij structureel te weinig en te weinig opgeleide verzorgsters heeft geplaatst; HEEL JAMMER VOOR DE PATIENTEN (daar komt het verhaal van: enkele uren in je eigen drek zitten!! en nog veel en veel meer)

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.