Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Anita Arts nieuwe bestuurder OLVG

Het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG) te Amsterdam heeft per 1 maart 2009 Anita Arts benoemd tot lid van de raad van bestuur van het OLVG.
Anita Arts nieuwe bestuurder OLVG

Anita Arts maakte van 2004 tot juli van dit jaar deel uit van de raad van bestuur van ProRail. In deze periode heeft zij een bijdrage geleverd aan de eenwording en professionalisering van het bedrijf en aantoonbare verbetering van de prestaties. Daarvoor heeft zij sinds 1989 verschillende management- en directiefuncties bekleed bij achtereenvolgens de Nederlandse Spoorwegen en Railverkeersleiding.

Derde bestuurder

Anita Arts is opgeleid tot psychologe en ze heeft diverse managementopleidingen gevolgd. Met de benoeming van Anita Arts in de raad van bestuur krijgt het OLVG er een derde bestuurder bij. De raad van bestuur van het OLVG bestaat met ingang van 1 maart 2009 uit Douwe Hemrika, voorzitter, Anita Arts en Peter van der Meer. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen)

Lees meer:

Peter van der Meer bestuurslid bij OLVG

Bestuurder vertrekt bij OLVG

OLVG neemt grootste Spoedeisende Hulp in gebruik

Ontslaggolg onder zorgbestuurders

OR hekelt ‘bonusauto’ ziekenhuisbestuur

2 REACTIES

  1. Ik vindt het schandalig dat Prorail haar gedumpt heeft en zo’n lage grabbel hebben meegegeven. Iemand die zich ruim 20 jaar voor een bedrijf als Prorail heeft ingezet ( voor de volle 100%) hoort bij ontslag toch tenminste een bedrag van 6 nullen. Het laat het falen van Prorail zien, dat ze een TOP-talent als Mevr.Arts hebben laten gaan. Ik hoop dat Mevr.Arts bij haar nieuwe functie meer plezier en vooral respect en aanzien krijgt dan bij Prorail en het OLGV het geval was. Een bedrijf mag God dankbaar zijn als ze zo’n super-talent voor hun wil werken voor zo’n schamel loontje.Mensen bedenk dat topfunctionarissen in Nederland een zeldzaamheid is. Mevr.Arts hoort zeker in die top te zitten.

  2. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.