Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Anita Wydoodt in toezicht Omring

Mark van Dorresteijn
Anita Wydoodt is vanaf 1 november 2014 toegetreden tot de raad van toezicht van zorgorganisatie Omring. Met de komst van Wydoodt verwelkomt Omring een ervaren bestuurder in de zorg.
Anita Wydoodt in toezicht Omring
Foto: Anita Wydoodt

Wydoodt is lid raad van bestuur van ziekenhuis Meander Medisch Centrum (Amersfoort) en daarnaast toezichthouder in de zorgsector. Het is Wydoodts missie om samen met cliënten de kwaliteit en veiligheid in de zorg te verbeteren, te verankeren en lerende organisaties te creëren. De persoonlijke verbinding en aandacht staan daarbij altijd voorop.

Omring

Omring staat aan de vooravond van grote veranderingen in de langdurige zorg en is verheugd dat Anita Wydoodt met haar achtergrond en maatschappelijke betrokkenheid bijdraagt aan een gezonde toekomst. Omring heeft al meer dan honderd jaar haar wortels in West-Friesland, de Kop van Noord-Holland en Texel. Daar draagt zij met zorg bij aan de kwaliteit van samen leven

Toezicht

De raad van toezicht van Omring bestaat hiermee uit: Hans Stellingsma (voorzitter), Jettie Bont, Bernt Schneiders, Edwin Velzel, Frans van der Bruggen en Anita Wydoodt.

 

 

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.