Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Anne Jonkman tijdelijk lid bestuur Zuwe Hofpoort Ziekenhuis

Op 1 mei start Anne Jonkman (1953) als toegevoegd lid raad van bestuur van het Zuwe Poorthof Ziekenhuis in Woerden. Voor een periode van een jaar vormt hij samen met de huidige bestuurder Ankie van Rossum een tweehoofdige raad van bestuur.
Anne Jonkman tijdelijk lid bestuur Zuwe Hofpoort Ziekenhuis

Anne Jonkman heeft na zijn opleiding geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen bijna tien jaar in Afrika gewerkt. Daarna werkte hij ruim tien jaar als ziekenhuisdirecteur in Woerden en in het Deventer Ziekenhuis. Momenteel is Anne Jonkman ondernemer van de Praktijk, en vanuit zowel de bestuurlijke als adviserende rol voornamelijk actief op het gebied van het thema samenwerking. Recent vervulde hij een bestuurlijke interim functie bij het Langeland Ziekenhuis in Zoetermeer.

Peter van den Elzen

Begin februari werd bekend gemaakt dat Peter van den Elzen met ingang van 1 juni afscheid neemt als voorzitter van de raad van bestuur van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis.

Lees meer

Peter van den Elzen stapt uit bestuur Zuwe Hofpoort

Ankie van Rossum in bestuur Zuwe Hofpoort Ziekenhuis

Michael Jongeneel wordt toezichthouder Zuwe Hofpoort

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.