Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Anti-EPD huisartsen gaan posters plakken

Mario Gibbels
De anti-EPD huisartsen verzameld in Comité Wake-up!! gaan verder met hun strijd tegen de invoering van het landelijk EPD. Nieuwste wapen: de ‘Stop L-EPD’ poster.

Uit eigen onderzoek van het comité naar de bereidheid van burgers om hun gegevens te laten opnemen in een landelijke EPD bleek dat de weerstand tegen het EPD een stuk groter is dan uit de werkelijkheid kan worden opgemaakt. Ruim 3 procent van de bevolking heeft bezwaar gemaakt, terwijl volgens de anti-EPD huisartsen dat met een voorlichting die compleet uitgaat van de nadelen ruim 90 procent tegen is.

Nu roept het comité collega huisartsen op om mee te strijden. Een wachtkamerposter is daarbij het nieuwste wapen. “Op deze manier willen wij bereiken dat zo veel mogelijk mensen gaan nadenken over de gevolgen van het L- EPD en dat zij bezwaar zullen aantekenen. Wij willen meerdere collega huisartsen wakker schudden, zodat onze “beweging” verder kan groeien”, aldus Wake Up!!. (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.