Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Anton Maas bestuurder bij Sherpa

Anton Maas treedt aan als voorzitter van de raad van bestuur bij Sherpa per 1 september 2011. Daarmee sluit Sherpa een periode van interimbestuur af. Directeur bedrijfsvoering/financieel controller Henk Jeukens heeft in de periode van oktober 2009 tot het moment van overdracht eerst als waarnemend en later als interim bestuurder gewerkt. Hij blijft in zijn oorspronkelijke functie werken bij Sherpa.
Anton Maas bestuurder bij Sherpa

Anton Maas (1955) is sinds 2001 bestuurder bij Reinaerde. In 1995 werd hij algemeen directeur/bestuurder van De Heygraeff. Voor 1994 was hij in diverse managementfuncties en als psycholoog werkzaam bij het huidige Steinmetz | De Compaan in Den Haag. Anton Maas studeerde psychologie en Nederlands recht in Leiden.

Henk Jeukens

De raad van toezicht en de verschillende cliëntenraden van Sherpa schrijven in het persbericht positief te staan tegenover de benoeming van Maas. Over het werk van interm-bestuurder Henk Jeukens zegt Els Unger, plaatsvervangend voorzitter namens de raad van toezicht: “Wij spreken dank en waardering uit voor de bekwame manier waarop Henk Jeukens, onder complexe omstandigheden, de bestuursfunctie ad interim heeft vervuld.” (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Anton Maas verlaat Reinaerde

Sherpa stopt met woonzorgproject De Zandheuvel

Wim Pieters blijft als adviseur bij Sherpa

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.