Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Antonius Ziekenhuis Sneek kiest voor ChipSoft

Annelies Vermeulen
Het Antonius Ziekenhuis in Sneek heeft gekozen voor het volledig geïntegreerde ZIS/EPD van ChipSoft: CS-EZIS.Net.
Antonius Ziekenhuis Sneek kiest voor ChipSoft

Het ziekenhuis krijgt onder meer de beschikking over een basisdossier, waarmee de voorwaarden worden gecreëerd voor ziekenhuisbrede dossiervoering van specialismen en aandoeningen. Ook neemt het Antonius Ziekenhuis het Patiënt Data Management Systeem in gebruik op en rondom de OK, en zullen alle medicatiegerelateerde handelingen door het CS-EZIS.Net ondersteund worden. Dit laatste geldt ook voor de twee verpleeghuizen die aan het ziekenhuis zijn verbonden. Om ervoor te zorgen dat zorgverleners en bepaalde patiënten ook buiten de ziekenhuismuren toegang krijgen tot het CS-EZIS.Net, neemt het Antonius Ziekenhuis de webapplicatie CS-Zorgportaal in gebruik.

Best practice

De implementatie van het CS-EZIS.Net wordt uitgevoerd volgens de best-practiceaanpak van ChipSoft, waarbij ervaringen uit eerdere implementaties de basis vormen voor een ‘ideale’ inrichting. Ook de content voor het EPD wordt bij aanvang van het project door ChipSoft geleverd. Gedurende de implementatieperiode zal de best-practice-inrichting van het CS-EZIS.Net worden gemodelleerd naar de werkprocessen en registratiewensen van het Antonius Ziekenhuis. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Diaconessenhuis Leiden kiest voor ChipSoft

Diakonessenhuis Utrecht gebruikt decision support ChipSoft

chipsoft

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.