Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Arthur van der Wal benoemd tot directievoorzitter Syntrus Achmea

Redacteur Zorgvisie
Arthur van der Wal is per 1 september benoemd tot directievoorzitter van Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Hij is de opvolger van George Dröge, die deze functie sinds mei 2017 bekleedde.
Arthurvanderwal
Arthur van der Wal.

Met ingang van 1 september 2018 bestaat de directie uit voorzitter Arthur van der Wal, George Dröge, Cindy Rombouts en Nicole Maarsen. Arthur van der Wal is momenteel directievoorzitter van verzekeraar Movir, onderdeel van Nationale Nederlanden (NN). Daarvoor heeft hij diverse functies vervuld bij Nationale Nederlanden en ING, waaronder directeur Institutionele Relaties bij ING Investment Management, CEO pensioenuitvoerder AZL en directeur van het Pensioenbedrijf van NN.

Welkome aanvulling

Met zijn ‘uitgebreide bestuurservaring’, zijn expertise op het gebied van vermogensbeheer en pensioenen en zijn persoonlijke netwerk bij pensioenfondsen is Van der Wal een ‘welkome aanvulling’ in het directieteam van Syntrus Achmea Real Estate & Finance, aldus Achmea.

Syntrus Achmea

Syntrus Achmea Real Estate & Finance is Achmea’s investment manager in vastgoed en hypotheken voor pensioenfondsen en andere institutionele beleggers.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.