Assist wil participeren in verpleeghuizen en ziekenhuizen

Assist wil op korte termijn participeren in complete verpleeghuizen . Dat zeggen algemeen directeur Jos Merx en operationeel directeur Ger Henstra. De zorg-dochter van facilitair concern Vebego wil hoger in de zorgketen opereren en sluit op langere termijn zelfs een strategische alliantie met een ziekenhuis niet uit.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Assist wil participeren in verpleeghuizen en ziekenhuizen

‘Benader ons als je een noodlijdende verpleeghuisorganisatie runt’, zegt Ger Henstra. ‘We hebben de concepten hier in de la liggen en de cashpositie om tot verdergaande participatie te gaan.’ Het is een strategie die Assist dit jaar al liet zien in de thuiszorg. Het bedrijf nam in maart Stichting Thuiszorg Midden-Gelderland (STMG) in zijn geheel over. Het lijkt risicovol om in de krimpende zorgmarkt bedrijven over te nemen, maar volgens Jos Merx is het doel niet om veel marktaandeel te winnen, maar vooral om partner voor complexere zorg te worden. ‘Je hebt partijen in de thuiszorg die in het verleden

0
174

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.