Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Bannenberg naar Tragel Zorg in Terneuzen

Guus Bannenberg (58) maakt de overstap naar Tragel Zorg, de Zeeuws-Vlaamse instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Per 1 mei volgt Bannenberg interim-bestuurder Jan van den Bosch op, die het roer eind vorig jaar overnam van Jan Stelwagen.
Guus Bannenberg

Guus Bannenberg  is sinds 1 april 2012 bestuurder van de ouderenzorgorganisatie Van Neynselgroep in Den Bosch. Hiervoor was hij bestuurder van de Swinhove Groep in Zwijndrecht, de Zonnehuisgroep Amstelland en Sint  Jacob in Haarlem. In 2006 was hij één van de initiatiefnemers van de Corona Woonzorgalliantie. Bannenberg studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit en bestuurskunde aan de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur.

Tragel

De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) gaf december vorig jaar een aanwijzing aan Tragel Zorg, zo meldt de Provinciale Zeeuwse Courant (PZC). Ze eiste verbetering van de zorgkwaliteit en de veiligheid. Van verscherpt toezicht is geen sprake, maar de IGZ dreigt daar wel mee.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.