Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Bernhoven kiest Centrasys-modules

Mark van Dorresteijn
Ziekenhuis Bernhoven heeft gekozen voor de farmaciesoftware van CSC. Het ziekenhuis gaat de volgende modules implementeren: Centrasys/EVS, Centrasys/TRS, de Transmurale Medicatieviewer (TMV) en eRecept.
Bernhoven kiest Centrasys-modules

Bernhoven is een groot regionaal ziekenhuis in Brabant, dat voor de medicatie nauw samenwerkt met regionale ziekenhuisapotheek ZANOB. De implementatie van Centrasys is omvangrijk: zowel in de kliniek in Uden als op alle poli’s in Uden en in de grote buitenpoli in Oss – op de locatie van het voormalige ziekenhuis – gaat met de Centrasys-productreeks gewerkt worden.

Implementatie

‘Klinisch gebruiken we al Centrasys/EVS’, vertelt Baukje Ummels, senior adviseur medicatieveiligheid en projectleider EVS. ‘En we gaan nu Centrasys/EVS uitrollen op de poli’s. Vanaf eind januari zullen alle 18 poli’s, ook die op de buitenlocatie, met de Centrasys-module voor elektronisch voorschrijven werken. De implementatie van het eRecept en de Transmurale Medicatie Viewer loopt parallel aan dit traject. We zullen daarbij ook de eerste gebruiker zijn die de overhaal-functie van de Transmurale Medicatie Viewer gaat implementeren. Voor 2015 staat dan nog de invoering van TRS op de planning.’

 

 

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.