Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Bert Bruggeman verlaat UMC Groningen

Mark van Dorresteijn
Bestuursvoorzitter Bert Bruggeman verlaat per 1 juli 2012 het UMC Groningen. Het vertrek hangt samen met zijn pensionering Bruggeman wordt opgevolgd door Jos Aartsen.
Bert Bruggeman verlaat UMC Groningen

Bruggeman is inmiddels 34 jaar verbonden aan het Academisch Ziekenhuis Groningen en later het UMC Groningen. In totaal was hij 25 jaar bestuurder en sinds 1 juli 2006 bestuursvoorzitter.

Bruggeman

De raad van toezicht is de Bruggeman zeer erkentelijk voor de wijze waarop hij zich gedurende deze lange periode heeft ingezet.’Dankzij zijn visie, betrokkenheid en kwaliteiten als bestuurder en netwerker is in de afgelopen periode veel tot stand gebracht. Zo is een belangrijke start gemaakt met nieuwe samenwerkingsverbanden in de regionale zorg. Naast zijn activiteiten voor het UMCG en in de regio vervult Bruggeman in de landelijke gezondheidszorg, namens de Nederlandse Federatie van Universitaire Medische Centra (NFU), vele bestuursfuncties.’

Aartsen

Aartsen is sinds 1997 werkzaam in het UMC Groningen. Sinds mei 2008 als lid van de raad van bestuur. Aartsen is naast zijn bestuursfunctie ook actief in het bestuur van het Landelijk Netwerk Acute Zorg. Verder is hij lid van de Raden van Toezicht van Ambulancezorg organisaties, Thuiszorgorganisaties en Ouderenzorgorganisaties.

(Zorgvisie / ICTzorg – Mark van Dorresteijn | Twitter | Foto: UMC Groningen )

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.