Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Bestuursvoorzitter thuiszorginstelling Aveant stapt op

Mark van Dorresteijn
Bestuursvoorzitter Evert Mulder van Aveant stapt op. Reden van zijn vertrek is een verschillen in aanpak en werkwijze binnen het bestuur van de fusieorganisatie Careyn en Zuwe Aveant. Dat meldt nieuwssite DeStadUtrecht.nl
Bestuursvoorzitter thuiszorginstelling Aveant stapt op

Bij de uitwerking van het laatste fusiebesluit kwamen er volgens Mulder verschillen in aanpak en werkwijze aan het licht, zo meldt de nieuwssite. In combinatie met een andere taakverdeling binnen de raad van bestuur heeft dit bij Mulder geleid tot de vraag of hij nog wel de juiste man op de juiste plek was. In overleg met de raad van toezicht heeft hij vervolgens besloten om te vertrekken. Wat hij hierna gaat doen, is nog niet bekend.

Utrechtse thuiszorg

Mulder heeft een kleine twaalf jaar in de Utrechtse thuiszorg gewerkt waarbij hij betrokken was bij de opeenvolgende fusies van Thuiszorg Stad Utrecht met Cascade, van Aveant met Zuwe en tot slot van Aveant Zuwe met Careyn. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Gemeente Utrecht gaat door met Aveant

Agis investeert in ouderenzorg van Aveant

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

3 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.