Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Alstublieft één standaard voor gemeenten

Joep de Groot
Bij informatiekunde werd tijdens mijn studie – lang geleden – stevig gediscussieerd over wat de meest stabiele aanpak was bij systeemontwikkeling. De ene groep was aanhanger van een meer procesgerichte benadering, terwijl uit de andere hoek fanatiek gestreden werd voor een meer gegevensgerichte aanpak. Ik moest eraan denken toen ik me bedacht wat de grote uitdagingen zijn van 2014.
Alstublieft één standaard voor gemeenten
Foto: Joep de Groot
Premium

Het jaar waarin Nederland de

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  3 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Dit is verstandig advies! Ik ben overtuigd, mjaar, heeft de overheid je blog gelezen? Wellicht goed om dit steviger onder aandacht te brengen bij de regering… Een brief naar de minister van volksgezondheid? En landelijk invloedrijke zorgpartijen?

  3. Helemaal mee eens. Regeren is vooruitzien, hou het werkbaar voor de aanbieders, dat scheelt een hoop overhead. Gemeenten die allemaal zelf het wiel uitvinden, daar worden de adviesbureaus rijk van. We willen uniforme rechten als inwoners. Om te kunnen vergelijken en evalueren, moeten processen gereguleerd.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.