Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

BovenIJ over op ChipSoft HiX

Mark van Dorresteijn
Het BovenIJ ziekenhuis en ChipSoft hebben hun handtekening gezet onder verdere samenwerking voor een zis/epd. Het ziekenhuis werkte al met Ezis, het oude zis/epd van ChipSoft en maakt nu de overstap naar het nieuwere HiX.
bovenij twitter.jpg
Foto: Twitter

In dit nieuwe epd wordt patiëntinformatie op elk moment inzichtelijk voor iedere bevoegde behandelaar en worden alle processen geïntegreerd, zoals afspraken/doorverwijzingen en lab-aanvragen. Daarnaast wordt op termijn een patiëntenportaal ingericht waarbij de patiënt inzage krijgt in zijn dossier en online afspraken kan maken. Hans Mulder, algemeen directeur van ChipSoft: ‘Wij mogen ons al bijna 30 jaar partner noemen van het BovenIJ ziekenhuis. Met HiX helpen wij het ziekenhuis ook de komende jaren op vernieuwende wijze goede, efficiënte zorg te leveren waarbij de patiënt centraal staat.’

HiX

HiX is het moderne zis/epd van ChipSoft. Het is een totaaloplossing voor dossiervoering, workflow-ondersteuning, zorgadministratie, zorglogistiek, planning en e-health. Doordat HiX inzetbaar is op vaste en mobiele devices, kunnen zorgverleners overal relevante informatie inzien en registreren.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.