Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Brabantse vvt-instellingen mogen fuseren

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
Ouderenzorgorganisaties Surplus, Elisabeth en Stichting deBreedonk in West- en Midden Brabant hebben toestemming gekregen van de ACM om te fuseren.
Thuiszorg bij Stichting Elisabeth
Meer vrijheid zorgt voor meer werkplezier onder zorgverleners in de thuiszorg.

Surplus

Surplus is actief op het gebied van welzijn, zorg, wonen en comfort. Surplus beschikt in het kader van de Wlz over een toelating voor verblijf met en zonder behandeling, met een somatische en/of psychogeriatrische grondslag. Daarnaast biedt Surplus zorg in het kader van de Zvw geriatrische revalidatiezorg, medisch specialistische verpleging thuis, wijkverpleging en eerstelijns paramedische behandelingen. Surplus Zorg beschikt tevens over een toelating voor medisch specialistische zorg. Tot slot biedt Surplus Zorg thuisondersteuning en begeleiding in het kader van de Wmo.

Elisabeth

Elisabeth is actief op het gebied van ouderenzorg. In het kader van de Wlz beschikt zij over een toelating voor verblijf met en zonder behandeling, met een somatische en/of psychogeriatrische grondslag. Daarnaast biedt Elisabeth op basis van de Zvw geriatrische revalidatiezorg, medisch specialistische verpleging thuis, wijkverpleging en eerstelijns paramedische behandelingen. Tot slot biedt Elisabeth begeleiding aan in het kader van de Wmo.

deBreedonk

deBreedonk is actief op het gebied van ouderenzorg. In het kader van de Wlz beschikt zij over een toelating voor verblijf met en zonder behandeling, met een somatische en/of psychogeriatrische grondslag. Daarnaast biedt deBreedonk op basis van de Zvw wijkverpleging.

Dossier Concentratie en Netwerken
Concentreren of alleen verder? Voor die vraag staan veel zorginstellingen in deze onzekere tijden.
Lees meer >>

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.