Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Bruins krabbelt terug over seh en acute verloskunde Lelystad

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
Minister Bruno Bruins voor Medische Zorg wil in Lelystad een basisziekenhuis met acute verloskunde en seh. Maar in een Kamerdebat op 21 november moest hij toegeven dat dit streven waarschijnlijk niet lukt.
Evean
Foto: VWS
Premium

Een Kamermeerderheid wil dat acute

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  1 REACTIE

  1. ” ‘Een puinhoop’, vindt PvdA-Kamerlid Lilianne Ploumen. ‘De minister leunt achterover en laat anderen het werk doen.’”
   FC: Het is het hele ministerie van VWS dat achterover leunt. Een quote uit het interview in De Volkskrant met Guusje ter Horst, scheidend KNGF-voorzitter, betreffende overleg over de onwillige houding van zorgverzekeraars:

   [quote]
   Ik had laatst een overleg op het ministerie, maar de ambtenaren daar hadden echt het pakje van de bescheidenheid aangetrokken. (Met lieflijke stem): ‘Wij gaan niet sturen, hoor! Oh nee, de zorgaanbieders en zorgverzekeraars moeten het samen doen.’
   [/quote]

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.