Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Buurtzorg en Menzis sluiten meerjarencontract van zeker 150 miljoen

Bart Kiers
Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
Buurtzorg Nederland en zorgverzekeraar Menzis sluiten een meerjarencontract van 150 à 200 miljoen euro. De looptijd is drie jaar. Ze gaan samen inzetten op preventie, e-health, buurtnetwerken en zelfredzaamheid.
directeur jos de blok buurtzorg nederland
Jos de Blok: ‘De kunst is om zo veel mogelijk verpleegkundigen effectieve interventies te laten doen. Dat leidt tot steeds betere en effectievere zorg.’
Premium

Al twaalf jaar onderhandelt Jos

Premium

Wilt u dit artikel lezen?

Neem Zorgvisie.nl een maand gratis op proef. Na een maand stopt het abonnement automatisch.


  • Onbeperkt alle artikelen lezen
  • Dagelijks de Zorgvisie nieuwsbrief

Al abonnee? Log dan in

1 REACTIE

  1. Mooi resultaat voor Buurtzorg. Mag ik er van uitgaan dat de werkwijze van Menzis voor alle aanbieders openstaat? De genoemde problematiek speelt alle aanbieders parten. En de genoemde uiwerking maakt het voor alle aanbieders mogelijk zich op preventie en vroegsignalering te richten. Uiteindelijk verdienen namelijk alle burgers deze vorm van zorg. Of wordt er opnieuw voor Buurtzorg een uitzondering gemaakt?

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.