Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Buurtzorg Nederland opent vestiging in VS

Mark van Dorresteijn
Thuiszorgorganisatie Buurtzorg Nederland heeft deze week een vestiging geopend in Stillwater. De plaats ligt in de Amerikaanse staat Minnesota.
Buurtzorg Nederland opent vestiging in VS

Bij de start zijn drie verpleegkundigen betrokken. ‘Today Michelle and me started @buurtzorgusa officially: three brave nurses: Michelle, Carina and Lynn took a big step for humanity!!’, laat Jos de Blok, directeur Buurtzorg Nederland, weten op Twitter.

Buurtzorg Nederland

Buurtzorg Nederland onderscheidt zich van andere zorginstellingen door zelfsturende wijkteams die verantwoordelijkheid dragen voor hun eigen team en cliënten. Volgens De Blok is de kerntaak van zijn medewerkers om mensen te helpen met hun gezondheid: ‘Dat geeft onze mensen voldoening, dat is wat wij mogelijk maken. Onze medewerkers worden uit de wind gehouden als het gaat om administratieve lasten en andere randzaken. Nieuwe werknemers zeggen wel eens dat ze hun baan hebben teruggekregen: ze kunnen mensen weer helpen.’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.