Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Buurtzorg NL genomineerd voor Business Intelligence Award 2012

Eindredacteur
Buurtzorg Nederland is genomineerd voor de titel ‘Slimste organisatie van Nederland’ en de Dutch Business Intelligence Award 2012 . De andere genomineerden zijn De Hypotheekshop en Coolblue.
Buurtzorg NL genomineerd voor Business Intelligence Award 2012

De drie genomineerden kenmerken zich volgens de jury door het ultieme nastreven van vergaande informatiegestuurde klantinteractie. “Zij definiëren en gebruiken de binnen de organisatie beschikbare informatie doelbewust voor klantanalyse, het verwerven van diepgaand klantinzicht en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Business Intelligence is daarmee een krachtig wapen.”

Uitreiking

De vakjury maakt op 13 maart tijdens het Jaarcongres Information Management de winnaar bekend en reikt de daaraan gekoppelde Dutch Business Intelligence Award 2012 uitreiken. (Zorgvisie/ICT; Foto: Jong en Beke)

Lees ook:

38 procent van de zorg maakt gebruik van BI

Huisartsenposten Rijnmond kiezen voor BI van SAP

Arts en Zorg en PharmaPartners bieden Business Intelligence-totaaloplossing

1 REACTIE

  1. heel goed en hij heeft gelijk het gaat om de patient eindelijk iemand die op dat gebied gewerkt heeft en daarom weet wat er nodig is wat de politieke wereld niet kent wie van de ministers heeft ooit in de zorg gewerkt en het begrepen wat de zieke mens nodig heeft? het is logisch nadenken en efficient werken.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.