Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

CDA-Kamerlid Franken: ‘Expertmeeting heeft ons weer stukje verder geholpen’

Mario Gibbels
De expertmeeting over het EPD in de Eerste Kamer was een succesvolle bijeenkomst, vindt CDA-Kamerlid Hans Franken. “Voor- en tegenstanders zijn met elkaar de confrontatie aangegaan.”

“Tijdens de bijeenkomst hebben we een heleboel vragen kunnen stellen. Nog niet alle vragen zijn volledig beantwoord. Soms had ik nog wel langer willen doorvragen maar daarvoor ontbrak de tijd. Alle argumenten voor en tegen het landelijk EPD zijn in ieder geval aan bod gekomen. Voor- en tegenstanders zijn met elkaar de confrontatie aangegaan. Het was een nuttige exercitie. Begin februari komt er een verslag en intussen ga ik met mijn collega’s van de CDA-fractie in beraad. Ik vind ’t daarom nu nog niet opportuun om met een standpunt te komen. Laat ik volstaan met de opmerking dat we er nog niet zijn maar dat de expertmeeting ons weer een stukje verder heeft geholpen.” (ICTzorg – Mario Gibbels)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.