Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

ChipSoft gezondste ict-bedrijf van Nederland

Mark van Dorresteijn
Financieel gezien is ChipSoft het meest gezonde ict-bedrijf in Nederland. Dit alles blijkt uit de Computable 100 in 2015.
ChipSoft gezondste ict-bedrijf van Nederland

Nederlandse ziekenhuizen investeren volop in een beter ziekenhuisinformatiesysteem en elektronisch patiëntendossier (zis/epd), ziet Computable. De Nederlandse leverancier ChipSoft weet hier de afgelopen tijd de vruchten van te plukken. Het in 1986 opgerichte bedrijf uit Amsterdam haalt het ene ziekenhuis na het andere binnen als klant en verslaat daarmee diverse buitenlandse concurrenten. ChipSoft maakt al jaren een opmars in de lijst en heeft in 2015 is de nummer 1-positie bereikt. Daarmee verdringt het Amsterdamse bedrijf Apple van de hoogste positie, zij staan in 2015 tweede.

Onderzoek

Voor het onderzoek analyseert MBCF de Nederlandse financiële resultaten van ict-bedrijven. Zo wordt er gekeken naar de jaaromzet, de omzet per werknemer en de solvabiliteit. Bekijk Computable 100 financieel onderzoek 2015.

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.