Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Christiaan Keijzer wordt voorzitter van LAD

Sarah Berends
Christiaan Keijzer is door de leden van de Landelijke Vereniging van Artsen in Dienstverband (LAD) tot voorzitter verkozen. Gert van Enk ruilt met ingang van 1 juni 2014 zijn functie bij de LAD in voor een bestuursfunctie bij de Sint Maartenskliniek.
Christiaan Keijzer wordt voorzitter van LAD
Foto: Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis

Keijzer was al bestuurlijk betrokken bij de LAD. Hij is sinds 2010 lid van het centraal bestuur en sinds september 2012 is hij penningmeester en lid van het dagelijks bestuur.

NVA

Tijdens zijn opleiding tot anesthesioloog begon Keijzer met bestuurlijke activiteiten, voornamelijk binnen de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie (NVA). Op dit moment zet hij zich in het bijzonder op bestuurlijk niveau in voor de KNMG, waar hij in juni wordt voorgedragen voor het penningmeesterschap. Keijzer is tevens sinds 2005 lid en sinds 2010 voorzitter van het schoolbestuur van drie katholieke scholen in Aalsmeer.

LAD

De LAD meldt dat Keijzer hoopt dat hij een nog grotere invloed kan krijgen aan de cao-onderhandelingstafels. Ook wil hij meer aandacht besteden aan de individuele dienstverlening door de LAD. Door hier meer aandacht aan te besteden wil Keijzer dat het voor iedere dokter in loondienst logisch is lid te worden van de LAD.

Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis

Op dit moment werkt Keijzer nog als anesthesioloog in het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam.

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.