Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Cordaan Thuiszorg kiest voor Reware

Cordaan Thuiszorg heeft voor het onderdeel Hulp bij het Huishouden gekozen voor de software-oplossingen van Reware, het bedrijf van voormalig TSN-topman Jan Torny. Met ingang van 9 september is de overstap op Recare voor de Hulp bij het Huishouden bij de grootste Amsterdamse zorgaanbieder een feit.
Cordaan Thuiszorg kiest voor Reware

Het afgelopen jaar heeft Cordaan Thuiszorg een uitgebreide selectieprocedure uitgevoerd waarin verschillende softwareoplossingen zijn getoetst aan de eisen en wensen van de organisatie. Op basis van de selectieprocedure is uiteindelijk de keuze voor Reware gemaakt. ‘Met die keuze gaat Cordaan zeker een besparing inboeken’, zegt Torny. ‘Ze waren op zoek naar een flexibel systeem waarmee met minder overhead meer gedaan kan worden. Dat is Recare.’

Afstemming en communicatie

Het systeem biedt veel ondersteuning aan gebruikers. Bijvoorbeeld bij de keuze van de best passende medewerker voor een planning op basis van de eigen businessrules van de organisatie. Of met het signaleringenmechanisme voor taken. Medewerkers zien een taak op het dashboard wanneer er actie nodig is, zo worden processen aan de voorkant gestuurd en is het werken met allerlei losse aantekeningen niet meer nodig. ‘Dit komt de onderlinge afstemming en communicatie ten goede’, zegt Torny. ‘Het optimaliseren van processen in combinatie met de invoering van Recare levert Cordaan Thuiszorg de komende jaren een besparing op. Daar zijn we zeker van.’

Implementatiefase

Op dit moment bevindt  het project zich in de implementatiefase. ‘Ook daarin ondersteunen en ontzorgen wij Cordaan Thuiszorg zoveel als mogelijk. Zo gaat de licentieovereenkomst pas lopen wanneer Cordaan helemaal tevreden is over de implementatie. En de dataconversie wordt door Reware verzorgd zodat Cordaan straks met een optimaal ingericht systeem aan het werk gaat, waarbij tegelijkertijd een opschoning en ontdubbeling van de data plaatsvindt.’ In ongeveer drie maanden wordt de totale overgang van het huidige softwarepakket naar Recare gerealiseerd.

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.