Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Cordaan vaart mee met Gaypride 2013

Amsterdamse ouderzorgorganisatie Cordaan vaart zaterdag 3 augustus mee met de botenparade tijdens de Gaypride. Hiermee wil de organisatie laten zien dat homoseksualiteit en een handicap of ouderdom samengaan.
Cordaan vaart mee met Gaypride 2013

‘Voor Cordaan hoort iedereen er bij. Daarom varen we mee’, schrijft Cordaan. Cliënten van Cordaan laten de bezoekers van de Gaypride zien wat er voor Amsterdam (en omstreken) op het gebied van gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidzorg, thuiszorg en ouderenzorg wordt gedaan. De boottocht is dit jaar ook een eerbetoon aan Ilje Hensen, cliënt en voorzitter Cordaan Centrale Cliëntenraad. Zij was initiatiefneemster van de deelname aan de Gaypride 2012. Ilje is op 10 juni overleden. Actrice Mimi Kok vaart mee als ambassadrice voor een dag op de boot.

3 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Ik ben columnist van een Nationaal Amerikaans Legerblad. Als ik schrijf dat de hoogste top van ons Nationale Nederlandse Leger (en van onze Nationale Medische Zorg) op een defensie-GAY-boot zit, word ik onmiddellijk geroyeerd onder het mom van: verhaaltjes vertellen kunnen we zelf ook.
    Trouwens een nieuwtje uit die wereld: Hr Gordon is gescheiden van zijn heer Verkering; de laatste had chronisch diarree

  3. Erg grappig. De oudjes en gehandicapten verheugen zich al weken . Er varen dan ook oudjes mee , wier kont nu vaker dan 1x per week gewassen wordt , … of wordt het een show van de vernieuwde sexy 24-uurs-luier-generatie En de igz houdt natuurlijk ZEER verscherpt toezicht ? ? Gaat onze minister wel in een leuke outfit , ook mee, voorop of achterop, in het kader van welzijn of van sport ? ? Van Rijn heeft afgezegd , hij kon geen gaatje in zijn agenda vinden ? en had ook geen aangepaste kledij achter de handen , hoewel hij de hoed van Plasterk wilde lenen, maar die was nog steeds bij de stomerij . Wat dit grapje gaat kosten en ten koste van hoeveel handen aan het bed , zal in het kader van het voortdurend transparante reputatiemanagementsbeleid wel NIET geopenbaard kunnen worden ? ? Booz en company zal middels de heer KLINK het , uiteraard , positieve effect voor de ouderenverzorging gaan meten . Gedacht wordt aan een bezuiniging van 2miljoen , afhankelijk van de nog te kiezen parameters, ………..euroos of ouderen ? ? De aparte boot voor de doorluchtige bestuurders en commissarissen is helaas door de igz afgekeurd . Deze lekte teveel, water naar binnen en geld weg. Ook konden de door Brussel verplicht gestelde , maar nog niet goedgekeurde reddingsvesten met geïntegreerde gatsluitende handschoenen niet op tijd geleverd worden , vooral wegens achterstallige financiële transfers naar de leverancier…..?

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.