Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties4

Cordaan werkt zonder vaste facilitaire dienst in De Banne

De Amsterdamse zorgaanbieder Cordaan verleent vanaf november woonzorg in het nieuwbouwproject De Banne. In deze kleinschalige woonvorm komen onder andere dementerende ouderen te wonen. Bijzonder is dat zorgmedewerkers, waar mogelijk samen met bewoners, zoveel mogelijk kleine facilitaire taken zelf oppakken.
Cordaan werkt zonder vaste facilitaire dienst in De Banne
Premium

Vastgoedontwikkelaar BanneBinnen van woningstichting Rochdale

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  4 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Het is bijna te mooi om waar te zijn, hoewel ik dat van harte zou willen; heel heel graag zelfs.
   Dan is dit tevens een van de zeer weinige directies van verpleeg en zorginstellingen die de patient op nummer 1 hebben staan en niet — financieel — zichzelf en het hun helpende management.

  3. De bezuinigingen op deze diensten wordt hopelijk wel vertaald door meer verzorgend personeel op de werkvloer aan te nemen om de taken die er bij komen te kunnen uitvoeren. Gaan ze ook op op bestuurs nivo over tot af schaffen van lease auto en bonussen enz. Of misschien kunnen ze overgaan tot verplichte mantel zorg voor managers die in een zorginstelling werken om vooral de feeling met de werkvloer te houden. En dan kunnen ze ook even een schilderijtje ophangen of een wastafel ontstoppen.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.