Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Corien van Niekerk wordt bestuurslid Oogziekenhuis Zonnestraal

Mark van Dorresteijn
Corien van Niekerk is per 1 april 2012 benoemd tot lid van de raad van bestuur van Oogziekenhuis Zonnestraal in Hilversum. Zij is binnen het bestuur verantwoordelijk voor het de medisch inhoudelijke zorg en de kwaliteitszorg.
Corien van Niekerk wordt bestuurslid Oogziekenhuis Zonnestraal

Van Niekerk heeft ruime bestuurservaring opgedaan als medisch directeur bij het Diaconessenhuis Utrecht en de afgelopen jaren als bestuurslid bij de Ommelander Ziekenhuis Groep. Daarvoor heeft zij 25 jaar als oogarts in het Diaconessenhuis gewerkt.

‘Nieuwe uitdaging’

De stap naar Oogziekenhuis Zonnestraal was een logische nieuwe uitdaging die past bij haar visie op de ontwikkeling van de gezondheidszorg. Van Niekerk: ‘Oogziekenhuis Zonnestraal speelt als focusziekenhuis heel goed in op de veranderende zorgvraag en is inmiddels een van de belangrijkste spelers in dit segment. Ik ben een echt „kwaliteitsmens‟ en voel me dus sterk verbonden met de drijfveren van Oogziekenhuis Zonnestraal: kennis, kunde en kwaliteit.’

Oogziekenhuis Zonnestraal

Oogziekenhuis Zonnestraal is een zelfstandig oogziekenhuis dat zich specifiek richt op innovatie en kwaliteit, zowel op het medische vlak als in het contact met patiënten. Oogziekenhuis Zonnestraal, met inmiddels 8 vestigingen in Nederland, levert oogheelkundige zorg op een economisch verantwoorde basis. In 2011 werden bij Oogziekenhuis Zonnestraal 183.000 consulten verricht en 16.000 operatieve ingrepen uitgevoerd.

(Zorgvisie/ICT – Mark van Dorresteijn | Twitter | Foto: Oogziekenhuis Zonnestraal )

Lees ook:

Corien van Niekerk verlaat bestuur OZG

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.