Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Cormel IT sluit overeenkomst met InterSystems

Sarah Berends
Cormel IT Services tekent een partnerovereenkomst met InterSystems Benelux voor het gebruik van InterSystems integratieplatform Ensemble binnen de QIC applicatiesoftware voor de intra- en extramurale zorg.
Cormel IT sluit overeenkomst met InterSystems

Volgens Marco Driessen, accountmanager bij Cormel IT Services, draagt samenwerking bij aan het verhogen van de kwaliteit van de zorg en het verlagen van de zorgkosten. ‘Daarvoor is het noodzakelijk dat medewerkers op een gemakkelijke manier informatie met elkaar uitwisseling. Ensemble stelt ons in staat om op een efficiënte wijze conform de gangbare standaarden onze modules naadloos te koppelen met andere zorgapplicaties.  Zonder tijdverlies moeten we data kunnen overbrengen tussen de betrokken zorgverleners in alle geledingen van de zorg’, aldus Driessen.

Samenwerking

‘In de zorgsector geldt overal het credo: hogere prestaties tegen lagere kosten. Zorgverleners moeten hun specialistische vaardigheden en kennis doelgericht kunnen inzetten, terwijl patiënten de juiste onderzoeken en behandelingen ondergaan en bijbehorende medicaties ontvangen. Optimale zorgverlening vraagt om betere afstemming van de werkprocessen bij de diverse medische discipline’, Robert Eggermont, Sales Manager Benelux, InterSystems.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.