Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Danen en Dijkers vormen nieuw bestuur TWB

Mark van Dorresteijn
Christ-Jan Danen (links) en Ruud Dijkers (rechts) vormen per 1 september de nieuwe raad van bestuur van thuiszorgorganisatie TWB (Thuiszog West-Brabant). Zij volgen huidig voorzitter Sonja Stilling op, die na 15 jaar afscheid neemt.
Danen en Dijkers vormen nieuw bestuur TWB

Danen en Dijkers zijn beiden al jaren werkzaam binnen TWB en zijn vanuit hun functie als MT-lid altijd nauw betrokken geweest bij de strategische keuzes en ontwikkelingen van de organisatie.

Transitieprogramma

Sinds 2012 werkt TWB aan een intensief transitieprogramma ‘Thuiszorg met Aandacht’ waarmee zij een stevig fundament legt als toekomstbestendige aanbieder van extramurale zorg en dienstverlening in de regio West-Brabant. Met deze transitie is en wordt gewerkt aan dorps- en wijkgericht werken met een stevig accent op de behoefte van de klant. Stilling ziet in de heren de juiste opvolgers. ‘Ik heb alle vertrouwen dat Danen en Dijkers zowel intern als extern de juiste verbindingen kunnen leggen en dat zij met enthousiasme en passie de ingezette koers ‘Thuiszorg met Aandacht’ voort zullen zetten.’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.