Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

De Rooyse Wissel kiest voor epd van NEXUS

Mark van Dorresteijn
Ggz-instelling de Rooyse Wissel heeft een contract getekend met NEXUS Nederland voor de implementatie van het epd. Het contract heeft een looptijd van vijf.
nexus.gif

In de Rooyse Wissel worden patiënten met ernstige psychiatrische problemen verpleegd en behandeld. Via polikliniek de Horst wordt ambulante zorg aangeboden in Limburg. Het epd van Nexus levert daar een bedrage aan door onder andere de integratiemogelijkheden met routine outcome measurement, elektronisch voorschrijven en e-health. 

xmCare

Het xmCare EPD van NEXUS Nederland is een rolgebaseerd epd voor zorgverleners die in de forensische zorg , specialistische ggz, basis ggz, langdurige, ondersteunende zorg, of jeugd-ggz opereren. De architectuur maakt het mogelijk om met losse functionele onderdelen een gebruikersinterface samen te stellen die het proces volgt en relevante informatie op het juiste moment beschikbaar maakt voor de zorgverlener. Zo ontstaat een optimaal en geautomatiseerd proces, waardoor de organisatie, samen met haar professionals, de best mogelijke zorg kan leveren.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.