Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

De vijf pijnpunten van de coronabonus

Sterre ten Houte de Lange
Redacteur bij Skipr, Zorgvisie en Qruxx. Speciale aandachtsgebieden: jeugdzorg, ggz, gehandicaptenzorg, ouderenzorg, personeelsbeleid en zorgtechnologie.
Wat bedoeld was als royaal gebaar naar de zorg, is nu al weken onderwerp van pijnlijk getouwtrek over geld en regeltjes. De coronabonus voor zorgmedewerkers zorgt voor frustratie in boardrooms en op de werkvloer.
Geld Personeel
Premium

Het lijkt schier onmogelijk om

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  1 REACTIE

  1. Hulde aan de werkgevers die hun instelling zien als een team. Zo is het ook. In de lijst staat als voorbeeld neurologie verpleegkundigen niet maar cardiologie verpleegkundigen wel. Dan snap je niet hoe het ziekenhuis werkt. Daarnaast schijnen ambtenaren op het ministerie volgens RTL wel een bonus hebben ontvangen! Graag @zorgvisie hier journalistiek werk naar verrichten. Hoe demotiveer je de verpleegkundigen verder en lopen zij weg uit het vak. Willen zij bij lichte klachten net als in het voorjaar doorwerken, willen zij weer hun vakantie verzetten? Als de overheid lijnen zo dom trekt gaan medewerkers dat ook doen.
   Zeer teleurstellend allemaal.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.