Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Dessing adviseert investeringsfonds

MAARSSEN - Boudewijn Dessing gaat Participatiemaatschappij Waterland Private Equity Investments adviseren over investeringen in de Nederlandse gezondheidszorg. Waterland is actief in Nederland, Duitsland en België en managet een portefeuille van 629 miljoen euro aan fondsen.

In Nederland bezit het onder andere Optima Zorg in de thuiszorg en het medisch declaratiekantoor Fa-Med. Rob Thielen, oprichter en managing principal, zegt over de benoeming die op 1 januari is ingegaan: “De heer Dessing heeft een grote expertise in het brede domein van de zorg, een van onze focusmarkten, en een uitgebreid netwerk. Wij vertrouwen erop dat we met behulp van zijn advies de groei van onze bestaande deelnemingen in zorgbedrijven als Optima Zorg beduidend kunnen versnellen.”

Boudewijn Dessing heeft afgelopen najaar afscheid genomen als bestuursvoorzitter van zorgverzekeraar VGZ-IZA-Trias. Per 1 oktober is hij toegetreden tot de raad van advies van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) onder voorzitterschap van Henk Don, voormalig directeur van het Centraal Planbureau. (ZorgVisie – Ruud Koolen)

Lees deze week in de ZorgVisie nieuwsbrief zeven vragen aan Boudewijn Dessing. Deze nieuwsbrief verschijnt wekelijks als ondersteuning van ZorgVisie magazine. Abonneren.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.